Veelgestelde vragen (FAQ)

(tevens zijn dit onze algemene verkoop-voorwaarden).

1. WAT ZIJN DE PRIJZEN VAN EEN JURK EN BIJPASSEND JASJE?

Zoals u op onze HOME page kunt lezen op deze website: jurken vanaf 129,- tot 689,- en de bijpassende jasjes of mantels 89,- tot 389,-

De gemiddelde prijs van een complete set is ongeveer 469,- Schoenen in dezelfde kleur: 169,- en 179,- en tasje (clutch) 119,- 

We hebben ook een afdeling met AFGEPRIJSDE jurksets. En ook een OUTLET afdeling.

2. WAAROM HEBBEN DE DAMES OP DE FOTO'S EEN KLEINE MAAT EN ZIJN ZE JONG?

Regelmatig krijgen we deze vraag.

Onze couturiers in Italie en in Spanje verzorgen de foto's van hun mooie jurksets voor ons. Zij maken vooral kleine maten jurksets voor hun winkels in die landen. Voor ons maken ze vooral jurksets in grotere maten t/m maat 50. En we laten de jurken ook langer maken (tot op de knie). Dat staat bijzonder goed bij onze klanten met grote maat. Stoor u niet aan die jonge fotomodellen met kleine maat. Kom vrijblijvend passen bij ons en verbaas u over de bijonder uitgebreide keus.

3. MOETEN WE BIJ U BETALEN VOOR HET OP-MAAT-MAKEN?

Inderdaad rekenen we het speciale maatwerk gedeeltelijk exta met u af. Het betreft immers gelegenheidskleding. Dat is niet even in een half uurtje klaar zoals bij normale kleding (want dat doen we wel gratis).

Maar we berekenen max. slechts 69,- voor het maatwerk per kledingstuk. We hebben 6 coupeuses die dagelijks bezig zijn om te zorgen dat uw bijzondere kleding perfect past. Ook spelden ze zelf de kleding af. Het gaat niet eerder met u mee voordat alles mooi aansluit.

De meeste verbeteringen vergen ruim 5 uur per jurkset. Dat is best een dure extra werkzaamheid. We berekenen echter slechts 69,- per kledingstuk voor al het maatwerk. U kunt er ook voor kiezen om de aanpassingen bij uw eigen atelier te laten verrichten.

Wilt u bepaalde model-aanpassingen, dan berekenen we dat tegen uurtarief. De tarieven zijn te lezen in onze paskamers.

4. HOE LANG VAN TE VOREN MOET IK EEN JURKSET UITZOEKEN?

We hebben gedurende het gehele jaar telkens ruim 489 jurksets op voorraad in de winkel. Maten 34 t/m 50. Seizoenen bestaan niet in dit type kleding en we hebben dan ook zowelzomer als winter ongeveer dezelfde kleuren kleding. 

Alle modellen jurksets blijven ruim 4 jaar in de collectie en zijn niet aan mode onderhevig. De meeste klanten komen al ruim 3 maande vooraf aan de bruiloft iets moois uitzoeken. Maar een week van te voren zou eigenlijk ook nog kunnen. Immers keus genoeg. Maar beter zo ver mogelijk vooraf: u kunt het maar klaar hebben. Hebt u bijvoorbeeld in maart een bruiloft, dan kunt u al in oktober bij ons uitzoeken.

5. WANNEER KOMT DE NIEUWE COLLECTIE BINNEN?

Vrijwel wekelijks verkopen we ongeveer 30 jurksets. En wekelijks arriveren ook bijna zoveel nieuwe ándere jurk-met-jasje sets bij ons.

Seizoenen bestaan niet in dit type kleding. U hoeft dus niet te wachten op de nieuwe collectie. Die is er altijd. Het is gelegenheidskleding en die is tijdloos en niet aan mode onderhevig.

In oktober en november kunt u dus ook terecht bij ons voor uw bruiloft in het voorjaar. Want dus ook in het najaar is de voorjaarscollectie al bij ons in huis.

6. JULLIE WINKEL LIGT VER WEG. IS DAT WEL DE MOEITE WAARD?

De meeste bezoeksters aan onze unieke winkel zitten ruim 2 uur in de auto. Dat is zeker de moeite waard: we hebben telkens ruim 489 jurk-mét-jasje sets op vooraad. Alle maten. U zult zich verbazen. Ook zijn er bezoeksters die een hotelkamer boeken in Brielle en er een compleet weekend van maken.

Bovendien ook bijpassende schoenen, tasje, onderkleding, sieraden, etc. Dus u hoeft niet nog op zoek naar de juiste accessoires. Dat scheelt winkelen erna; de beste keus daarvoor is in onze winkel aanwezig. Mooi op elkaar afgestemd.

En na uw bezoek trakteren we op een drankje bij de lunch. We hebben een eigen gratis bezoekersparking met winkel-entree. Ook is er koffie/thee, toillet, airco etc.

7. KUNNEN WE ZONDER AFSPRAAK KOMEN OM TE KIJKEN EN TE PASSEN?

We werken uitsluitend op afspraak. Dat is vrijblijvend en zonder koopverplichting. Zonder afspraak is passen niet mogelijk. Waarom?

Een afspraak is in uw eigen voordeel: dan staat een van onze stylistes voor u klaar om mee te denken voor een eerlijk persoonlijk advies. Bovendien pakt deze personal-shopper de te passen jurksets voor u uit etc.

Zonder afspraak zijn alle 10 onze paskamers vaak bezet.

U kunt ook binnen lopen zónder afspraak. Maar passen is dan meestal niet mogelijk. En u ziet echt veel sets die u toch best wel wil aan zien, dus wilt u toch wel passen.

8. HEBT U OOK MOOIE SETS MET PANTALON?

Ja, weet u, we zijn vooral specialist in jurk-mét-jasje sets. Daar kiest men uiteindelijk toch voor. Maar daarnaast hebben we ook voldoende keus in mooie sets met pantalon, broekpakken, jumpsuit, etc. En ook een afdeling met lange jurken en 3/4 jurksets. Laat u maar verrassen.

Kiest u voor een pantalonset omdat u vindt dat uw benen net mooi genoeg zijn. Dan hebben we enkele slimme ideeen, waardoor u toch juist een jurkset kunt dragen. Onze styliste toont u de details.

9. VEEL JURKSETS HEBBEN WIT OF IVOOR. DAT KAN TOCH NIET VOOR EEN BRUIDSMOEDER?

Bijna alle ruim 500 jurksets in onze winkel bevatten de kleur ivoor of wit. Vaak is zelfs de hele jurk of jasje in wit of ivoor reliefstof uitgevoerd. Dat is bewust zo ontworpen.

Zodoende matched de jurkset straks op de bruidsfoto's heel mooi met het bruidspaar. Laat u maar verrassen door de bijzondere kleuropbouw en stoffen van onze jurksets. Ook in het najaar zijn dit de mooiste kleurnuances.

10. ZIJN ER OOK MOOIE JURKEN ZONDER JASJE?

Jawel, we hebben ook vele jurken zónder jasje. Die hebben veelal een "transparante"mouw, waardoor ze extra bijzonder staan. Dat werken we dan meestal af met een bijpassende stola, zoadt het toch compleet staat. Ideaal voor een bruid of als uw bruidspaar aan het strand of in de Caribian trouwt.

En dan natuurlijk onze hippe Italiaanse jurkjes. Die meestal gekozen worden door de overige familie en genodigden van het bruidspaar: zussen, vriendinnen, etc.

11. KRIJG IK MIJN GELD TERUG ALS WE ONS ALSNOG BEDENKEN?

Indien u een mooie set hebt uitgezocht, kunt u deze betalen en meenemen. Bij op-maat-maken blijft uw bijzondere jurkset nog enige tijd bij ons.

Twijfelt u nog, dan kunt u de jurkset max. 3 dagen reserveren met 10% aanbetaling. De 10% aanbetaling wordt aan u terug betaald in de winkel (middels retour-PIN) of u zoekt iets anders uit.

Hebt u uw jurkset na besluit geheel (of gedeeltelijk) betaald en u wilt toch daarna van uw aankoop afzien, dan kunt u uw aangekochte jurkset omruilen (to max. 3 maanden na aankoop). Of u neemt een tegoedbon, zodat u tot 1 jaar erna iets anders kunt uitzoeken.

Geld terug na aankoop is niet mogelijk. Bent u daarop een uitzondering, dan betalen we max. 90% van de betaling aan u terug. Niet contant, maar middels onze retour-PIN in de winkel. Waarom 90%?

Ruilen of 90% kan tot 3 maanden na aankoop en NIET als we uw mooie jurkset veranderd hebben in ons attelier!!

We hadden speciaal voor u een styliste ingeroosterd. En hadden ruim 3 uur de tijd genomen voor u om alles met u te passen en te bekijken. Al met al genoeg moeite gedaan met u om een juiste weloverwogen beslissing te nemen. Wilt u ondanks dat toch daarop terug komen, dan behouden we ons het recht om 10% service kosten in te houden. 

Koopt u later alsnog bij ons een jurk-set, dan brengen we die 10% uiteraard in mindering daarop.

STAAT UW VRAAG HIERBOVEN NIET BEANTWOORD: KLIK HIER.

of bel Paul Rijcken persoonlijk voor specifieke vragen: (0032) 624203366