Veelgestelde vragen (FAQ)

1. WAT ZIJN DE PRIJZEN VAN EEN JURK EN BIJPASSEND JASJE?

Zoals u op onze HOME page kunt lezen op deze website: jurken vanaf 129,- tot 689,- en de bijpassende jasjes of mantels 89,- tot 389,-

De gemiddelde prijs van een complete set is ongeveer 469,- Schoenen in dezelfde kleur: 169,- en 179,- en tasje (clutch) 119,- 

We hebben ook een afdeling met AFGEPRIJSDE jurksets. En ook een OUTLET afdeling.

2. WAAROM HEBBEN DE MODELLEN OP JULLIE FOTO'S EEN KLEINE MAAT EN ZIJN JONG?

Regelmatig krijgen we deze vraag. Onze couturiers in Italie en in Spanje verzorgen de foto's van hun mooie jurksets voor ons. Zij maken vooral kleine maten jurksets voor hun winkels in die landen. Voor ons maken ze vooral jurksets in grotere maten t/m maat 50. En we laten de jurken ook langer maken (tot op de knie). Dat staat bijzonder goed bij onze klanten met grote maat. Stoor u niet aan die jonge fotomodellen met kleine maat. Kom vrijblijvend passen bij ons en verbaas u over de bijonder uitgebreide keus.

3. MOETEN WE BIJ U BETALEN VOOR HET OP-MAAT-MAKEN?

Inderdaad rekenen max. slechts 69,- voor het maatwerk per kledinmgstuk. We hebben 5 coupeuses die dagelijks bezig zijn om te zorgen dat uw bijzondere kleding perfect past. Ook spelden ze zelf de kleding af. Het gaat niet eerder met u mee voordat alles mooi aansluit.

De meeste verbeteringen vergen ruim 5 uur per jurkset. Dat is best een dure extra werkzaamheid. We berekenen echter slechts 69,- per kledingstuk voor al het maatwerk.

4. HOE LANG VAN TE VOREN MOET IK EEN JURKSET UITZOEKEN?

We hebben gedurende het gehele jaar telkens ruim 489 jurksets op voorraad in de winkel. Maten 34 t/m 50. Seizoenen bestaan niet in dit type kleding en we hebben dan ook zowelzomer als winter ongeveer dezelfde kleuren kleding. 

Alle modellen jurksets blijven ruim 4 jaar in de collectie en zijn niet aan mode onderhevig. De meeste klanten komen al ruim 3 maande vooraf aan de bruiloft iets moois uitzoeken. Maar een week van te voren zou eigenlijk ook nog kunnen. Immers keus genoeg. Maar beter zo ver mogelijk vooraf: u kunt het maar klaar hebben. Hebt u bijvoorbeeld in maart een bruiloft, dan kunt u al in oktober bij ons uitzoeken.

5. WANNEER KOMT DE NIEUWE COLLECTIE BINNEN?

Vrijwel wekelijks verkopen we ongeveer 30 jurksets. En wekelijks arriveren ook bijna zoveel nieuwe ándere jurk-mét-jasje sets bij ons. Seizoenen bestaan niet in dit type kleding. U hoeft dus niet te wachten op de nieuwe collectie. Die is er altijd.

6. JULLIE WINKEL LIGT VER WEG. IS DAT WEL DE MOEITE WAARD?

De meeste bezoeksters aan onze unieke winkel zitten ruim 3 uur in de auto. Dat is zeker de moeite waard: we hebben telkens ruim 489 jurk-mét-jasje sets op vooraad. Alle maten. U zult zich verbazen.

Bovendien ook bijpassende schoenen, tasje, onderkleding, sieraden, etc. Dus u hoeft niet nog op zoek naar de bijpassende accessoires.

En na uw bezoek trakteren we op een drankje bij de lunch. We hebben een eigen gratis bezoekersparking met winkel-entree. Ook is er koffie/thee, toillet, airco etc.

7. KUNNEN WE ZONDER AFSPRAAK OF MOETEN WE EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR PASSEN?

We werken eigenlijk alleen maar op afspraak. Dat is vrijblijvend en zonder koopverplichting. Een afspraak is in uw eigen voordeel: dan staat een van onze stylistes voor u klaar om mee te denken voor een eerlijk persoonlijk advies. Bovendien paklt ze de te passen jurksets voor u uit etc.

U kunt ook binnen lopen zónder afspraak. Maar passen is dan meestal niet mogelijk. En u ziet echt veel sets die u toch best wel wil aan zien, dus wilt u toch wel passen.

8. HEBT U OOK MOOIE SETS MET PANTALON?

Ja, weet u, we zijn vooral specialist in jurk-mét-jasje sets. Daar kiest men uiteindelijk toch voor. Maar daarnaast hebben we ook voldoende keus in mooie sets met pantalon, broekpakken, jumpsuit, etc. En ook een afdeling met lange jurken en 3/4 jurksets. Laat u maar verrassen.

Kiest u voor een pantalonset omdat u vindt dat uw benen net mooi genoeg zijn. Dan hebben we enkele slimme ideeen, waardoor u toch juist een jurkset kunt dragen. Onze styliste toont u de details.

9. VEEL JURKSETS HEBBEN WIT OF IVOOR. DAT KAN TOCH NIET VOOR EEN BRUIDSMOEDER?

Bijna alle ruim 500 jurksets in onze winkel bevatten de kleur ivoor of wit. Vaak is zelfs de hele jurk of jasje in wit of ivoor reliefstof uitgevoerd. Dat is bewust zo ontworpen.

Zodoende matched de jurkset straks op de bruidsfoto's heel mooi met het bruidspaar. Laat u maar verrassen door de bijzondere kleuropbouw en stoffen van onze jurksets. Ook in het najaar zijn dit de mooiste kleurnuances.

10. ZIJN ER OOK MOOIE JURKEN ZONDER JASJE?

Jawel, we hebben ook vele jurken zónder jasje. Die hebben veelal een "transparante"mouw, waardoor ze extra bijzonder staan. Dat werken we dan meestal af met een bijpassende stola, zoadt het toch compleet staat. Ideaal voor een bruid of als uw bruidspaar aan het strand of in de Caribian trouwt.

En dan natuurlijk onze hippe Italiaanse jurkjes. Die meestal gekozen worden door de overige familie en genodigden van het bruidspaar: zussen, vriendinnen, etc.

STAAT UW VRAAG HIERBOVEN NIET BEANTWOORD: KLIK HIER.

of bel Paul Rijcken persoonlijk voor specifieke vragen: (0032) 624203366