Reviews van klanten

•   Wat zegt men over ons van "Bruidsmoederjurk.nl"?

                     

•   Reviews van onze klanten:

Vicky van der Heijden
Local Guide · 12 reviews
1 maand geleden
 

Op het laatste moment online een afspraak kunnen maken voor over 2 dagen. In de zaak zijn we super goed geholpen door styliste Kader, die alle tijd voor ons heeft genomen, vroeg waar we naar op zoek waren, met ons meedacht, advies gaf, en ons prachtig heeft gekleed! Echt mooie, bijzondere kleding voor mannen en vrouwen voor diverse aangelegenheden, diverse stijlen, bijpassende schoenen en accessoires, een eigen pashok, heerlijke cappuccino en vooral een hele fijne sfeer. Zoek je kleding voor een speciale gelegenheid dan moet je naar Rijcken in Brielle!!!

Anja
4 reviews
2 maanden geleden
 

In feb 2020 een prachtig pak uitgezocht bij Rijcken, deskundig en vriendelijk geholpen. Tijdens een kopje koffie alle aandacht voor welke ideeën wij hadden en deze werden vakkundig vertaald naar een kledingrek met prachtige pakjes, jurken en sets met bijpassende jas. Een mooie set uitgekozen. Helaas werd de bruiloft uitgesteld tot december. Toen werd alles op maat gemaakt. Helaas werd weer alles uitgesteld. I.v.m. ziekte mocht ik tot de laatste 2 weken wachten met het op maat maken. Wat een service en gastvrijheid! Mijn pakje is schitterend en dankzij Rijcken en haar medewerkers ben ik vrijdag als bruidsmoeder prachtig gekleed en vol zelfvertrouwen.

Jannette Voortman
3 reviews
3 weken geleden
 

In de eerste week van januari schoenen gekocht bij Rijcken Mode. Begin maart wilde ik ze inlopen. Blijken ze toch te groot. Ik mocht na twee maanden toch nog ruilen. Andere schoenen uitgezocht. Die moesten besteld worden in verband met halve maat. Krijg ik een sms van Rijcken Mode dat dit type helaas geen halve maten heeft. Heel vervelend dus nog steeds geen schoenen. Ik heb ze gebeld en ik kon gelijk mijn geld terugkrijgen. Geen enkel probleem. En ze zijn ook bereid om allerlei andere schoenen voor me te bestellen in de hoop dat daar een passende schoen bij zou zitten. Wat een fantastische zaak. Echt hele goede service. Een aanrader!

Marja Jansen
Local Guide · 148 reviews
een jaar geleden
 

Mooie winkel met vriendelijk personeel en superfijn geholpen door Monica. Wij zijn beide heel goed geslaagd voor onze outfit voor de bruiloft van onze zoon en schoondochter!

Jan Verhoeven
Local Guide · 447 reviews
3 maanden geleden
 

Vandaag zijn we volgens afspraak op zondag middag langs geweest. We zijn uiterst vriendelijk ontvangen en kregen een perfecte service. Met een ontzettend grote collectie vonden we een prachtig linea rafaelli ensemble met bijpassende schoenen. We kregen ook koffie en water.....een heel goede winkel met vakkundig personeel en een uitstekende service....een aanrader voor moeders van bruiden en ook voor senioren die zelf gaan trouwen.

A.v.O
124 reviews
4 weken geleden
 

Het was wel 1,5 uur rijden. Maar dat was de moeite waard. Wij werden geweldig geholpen. Zo ontzettend veel keuze. Ik heb een prachtige set van jurk met een jasje gekocht, maar vond het lastig kiezen want ik vond er meerdere mooi. Luxe probleem dus.

Carolien Schipper
1 review
3 maanden geleden
 

Mijn dochter en ik zijn allebei heel goed geslaagd bij Rijcken mode. Wat een collectie! We kregen veel complimenten op de bruiloft van mijn zoon/broer dat we er fantastisch uitzagen. Heb deze winkel echt aangeraden bij vriendinnen die in de toekomst een bruiloft hebben. Ze zullen er zeker slagen.

Marian De Jager
Local Guide · 119 reviews
4 maanden geleden
 

Ontzettend goed geholpen en veel geduld de verkoopster. Super goed geslaagd voor de bruiloft

Dirk Keuleers
15 reviews
2 maanden geleden
 

Hier gevonden wat we zochten , komplete outfit . Zeer vriendelijk, adequaat en behulpzaam personeel geen vraag was teveel . Zeer zeker een aanrader.

Local Guide ·
41 reviews
een jaar geleden
 

Prachtige jurken. Niet iedereen is even professioneel, klanten worden ingeschat op de aannamen van de verkoper. Jammer. Er zijn ook klanten die meer weten over de technieken die nodig zijn om kleding in tenemen . Dat wordt wel heel erg overvraagd. Maar goed, met een gevulde portemonnee, krijg je wel waar voor je geld. De service en collectie was wel overweldigend.

Rita Brouwer
26 reviews
een jaar geleden
 

Wij waren hier goed geholpen. En de kleding is goed vermaakt. Alleen had ik bij zo'n winkel wel verwacht dat de vermaakkosten niet zo duur zou zijn alhoewel het een gedeelte is. Meestal is het gratis bij dit soort winkels. Service van de zaak had ik gedacht.

Arina Van der spek
39 reviews
10 maanden geleden
 

Wat een mooie zaak . Wij zijn er met 2 echtparen geweest (ouders van de bruid en bruidegom )en helemaal geslaagd. Heel fijn geholpen en met alle tijd voor ons . Het was ook echt een dagje uit.


 

•   Hebt u ons bezocht? 

Plaats dan zelf ook een review op  GOOGLE : klik HIER.

Of vermeld ons op  FACEBOOK :  klik HIER.

Afspraak maken
Reviews
Reviews
  • De gróótste in de Benelux voor een jurk-mét-jasje set
  • maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur (op afspraak)
  • bruiloftkleding voor álle familie-leden en daggasten
  • uitgebreide schoenenafd. voor dames en mannen
Afspraak maken