Bruidegom

Trouwkostuum, trouwpak of Italiaans kostuum vindt je in Brielle

Inderdaad. Ga je trouwen dan wil je toch echt wel eens een mooi pak aan. Kom dan naar Brielle en verbaas je over de uitgebreide keus in kostuums. Ook maatkostuums en álle accessoires. Trouwpakken in maat 46 t/m 64.

Kijk ook naar een 3 delig pak met een strik á la Peacky Blinders.
Je wilt een bijzonder kostuum voor je trouwdag? Niet zo'n gewoon kantoorpak. Maar een strak gesneden Italiaans kostuum van mooie materialen. Vooral een pak waarin je je goed voelt maar dat je ook ná de bruiloft ook nog kunt dragen op je jeans etc.

Dan zijn de adviseurs (personal shoppers) van Rijcken-Mode een goed begin van je ontdekkingstocht. De prijzen beginnen bij € 369,-.

Kom naar Brielle voor suggesties en inspiratie. (advies: kom door de week; méér tijd, méér ruimte, drankje bij de lunch).

Maak een vrijblijvende afspraak en laat je maar verrassen.

In ons atelier in de winkel zorgen onze 6 coupeuses ervoor dat alles perfect past.

•  PRIJZEN:

kostuums 269,- - 569,-
gillet (vestje) 179,- - 269,-
trouwpak 459,- - 889,-
overhemd   59,- - 139,-
schoenen  159,- - 289,-
leder riem   29,- -  89,-

 

 

 

 

 

Afspraak maken
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
Bruidegom
  • De gróótste in de Benelux voor een jurk-mét-jasje set
  • maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur (op afspraak)
  • bruiloftkleding voor álle familie-leden en daggasten
  • uitgebreide schoenenafd. voor dames en mannen

- IMMEDIATE - CARL GROSS - CG-COUTURE - ROY ROBSON - DIGEL - CARLO CARDINI -

Op onze uitgebreide kostuum-afdeling vind je een bijzondere keus in trouwpakken. Italiaans gesneden kostuums van div. merken. Elk kostuum heeft een kolbert dat ook later op een jeans kan worden gedragen.

Onze collectie trouwpakken bestaat uit een grote variatie aan mogelijkheden. Glanzende stoffen, wollen stoffen, katoen, coolwool, etc. Alles is aanwezig. Groen, bruin, zand, bordeau, etc. Mooie Italiaanse snit en goed getailleerd.

Bij elke set ook bijpassende schoenen en ook de juiste strik of stropdas.

We raden je aan om tenminste 6 maanden voor je trouwdatum te zorgen dat je een bruidegompak hebt uitgezocht.
Het hoeft dan niet al bij je in de kast te hangen, maar het geeft je wel een zorg minder. Bovendien kunnen we dan nog rekening houden met je wensen.

Laat je inspireren en kom eens kijken (op afspraak). Of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Breng bij je bezoek iemand mee die jou goed kent en mag meedenken. Alhoewel wij je zeker goed kunnen adviseren en tegenvallers voorkomen, is de mening van een vriend of moeder heel waardevol.

Sfeer Sfeer Sfeer

Minstens 2 uur rijden? Kom gezellig naar Brielle en laat u verrassen!


Wij werken alleen op afspraak, zodat een styliste aanwezig is die alle tijd neemt voor jullie. Ze pakt ook alles uit.

Uw afspraak is vrijblijvend (zonder koopverplichting). Onze winkel is gevestigd in een historisch pand, gelegen in de Vesting-Brielle met eigen gratis parking aan de achterzijde. 

We ontvangen dagelijks bezoekers uit België en Nederland. Zij reizen 1 á 2 uur en combineren dit vaak met een strand- en duinwandeling voor een gezellig dagje uit. Brielle heeft overigens leuke boetieks en horeca. We trakteren op een drankje bij de lunch. Vaak nemen onze bezoekers een hotel bij ons (op loopafstand).

Afspraak maken