Schoenen Kleuren

Zoekt u schoenen in alle mogelijke kleuren? Dan bent u bij Rijcken Mode op het juiste adres. Rijcken Mode heeft de grootste collectie feestelijke schoenen voor dames van Nederland en België. Neem snel een kijkje in onze winkel!

We hebben ruim 60 modellen schoenen, die we in elke gewenste kleur kunnen verven. Ook bijpassende tasjes (clutch) in dezelfde kleur als uw jurk of bolero.

Welkom bij de gróótste collectie van Nederland en België voor moeders van een bruidspaar, telkens totaal ruim 450 sets jurk-mét-jasje! Sinds ruim 25 jaar is ons modemagazijn uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande winkels voor gelegenheidskleding van heel Nederland en België.

Alles keurig op maat in ons eigen atelier (boven de winkel). Dagelijks zorgen onze coupeuses dat uw nieuwe kleding op tijd voor u klaar hangt. Bij speciale figuurcorrecties spelden ze zelf af.

Wilt u avondkleding?

Dagelijks ontvangen wij uit héél Nederland en België moeders van bruidsparen met hun dochter of partner om te kijken en te passen. Bruidsmoederkleding is geschikt en bijzonder als het een rechte jurk is met een verhoogde taille en een bijpassend kort jasje (bolero). Dat weten wij en dat is ons specialisme. U vindt bij ons de grootste collectie van Nederland en België. Dus mode voor de moeder van de bruid en bruidegom. Voor de moeders van het bruidspaar hebben we telkens totaal ruim 450 sets jurk met jasje in huis!

Bruiloftsgasten

Kleding voor bruiloftsgasten: kleding voor zussen, broers, ooms en tantes en alle andere genodigden. Kom kleding uitzoeken in Brielle. Bent u binnenkort te gast op een bruiloft, kom dan nu vrijblijvend kijken voor de juiste kleding en advies daarbij. Maak bij voorkeur een afspraak daartoe.

Alles onder één dak: voor de dames: jurkjes, pakjes, rokken, pantalons, blazers, tunieken, etc. etc. Voor mannen: mooie pakken, kostuums, colberts en mooie overhemden. Ook alle accessoires, schoenen, stropdassen.

Eigen atelier in huis, dus onze coupeuses zorgen voor perfectie.

Afspraak

U kunt bij ons gerust zonder afspraak langs komen, echter is passen dan veelal niet mogelijk. Mode voor bruidsmoeders is bijzondere kleding en anders dan u gewend bent. Het uitzoeken vergt dan ook ons advies. Wij weten welke jurk-set bij uw profiel de juiste keus is.

We hebben dagelijks een team van stylistes in onze winkel, zij nemen graag de tijd voor u om u vrijblijvend te adviseren. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Afspraak maken
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
Schoenen kleuren
  •  De gróótste in de Benelux voor moeders van een bruidspaar
  •  Dagelijks geopend: 7 dagen per week (op afspraak)
  •  Bruiloftkleding voor álle familie-leden en daggasten
Sfeer Sfeer Sfeer

Kom gezellig naar Brielle en laat u verrassen!


Wij werken alleen op afspraak, zodat een styliste aanwezig is die alle tijd neemt voor jullie.

Onze winkel is gevestigd in een historisch pand, gelegen in de Vesting-Brielle met eigen gratis parking aan de achterzijde. Klik HIER voor de route en adres.

We ontvangen dagelijks bezoekers uit heel de Benelux, deze combineren dit vaak met een strand- en duinwandeling voor een gezellig dagje uit. Brielle heeft overigens leuke boetieks en horeca.

Afspraak maken